Concert Roon Staal
Concert van Roon Staal

Zanger-pianist Roon Staal tourt in oktober met een nieuw programma langs 16 locaties door Nederland. In 5 weekenden worden de volgende locaties aangedaan: Vledder, Zuidwolde (Gr), Oosterhesselen, Almelo, Nuenen, Oosterbeek, Augustinusga, Jorwert, Oldelamer, Rotterdam, Lambertschaag. Westzaan, Borgsweer, Zuurdijk, Gieten en Bellingwolde.
DE aanvangstijd van het concert in Concertzaal Oosterbeek is 15 uur. De zaal is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Roon Staal, die onlangs fraai gerecenseerd werd door Jacques d'Ancona en eerder al goede kritieken ontving van grote namen zoals Art Garfunkel en Gilbert O'Sullivan, heeft een authentieke en intrigerende performance en weet een steeds breder publiek te bereiken met zijn liederen en liedjes van grote namen en eigen werk.

Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel. In 2011 nog genomineerd voor een musical award voor zijn rolvertolking van Peter Koot in de musical 'Petticoat' en met veel eerder (2002) nog zijn hoofdrol in de rock-opera (!) 'Tommy' van rockgroup The Who. In een productie van het Koninklijke Luchtmacht orkest, trad Staal ook op in het voorprogramma van de legendarische Art Garfunkel (Simon&Garfunkel) die Staal als zijn protégé koestert. Eens zong hij voor tienduizenden football-fans het Amerikaans volkslied in een groot stadion in Seattle. Zijn repertoire laat zich echter niet beperken door Nederlands- en Engelstalig werk. Staal heeft in de afgelopen jaren ook enkele Russische nummers opgenomen en gaf optredens in het verre oosten van Rusland.

Muziek
Wanneer
zo 7 okt. — 15:00 tot 17:00 Info
Waar
Door
EventTheater Concertzaal Oosterbeek
Gerelateerde agenda items