De Akker van de Ziel
Dennis Coenraad

Dennis Coenraad: “In mijn lezingen, die ik de titel De Akker van de Ziel heb gegeven, neem ik mijn toehoorder mee op reis: Het ontstaan van de aarde via de bio-dynamische tuinderij, beelden van mensen en G.d botsen en versmelten met elkaar. Voorts staan we stil bij de wereld van de tantra en het beeldhouwen an sich. Mijn lezing is opgebouwd uit mijn eigen levensweg. Ik vertel vanuit mijn eigen ervaring en aan de hand van afbeeldingen van mijn beelden. Zo leg ik de voorwaarde voor een mooie middag waarin we elkaar ongedwongen kunnen ontmoeten. En ons buigen over de vraag: “Wie is de mens?”
Dennis Coenraad; beeldhouwer van beroep. In zijn werk staat de mens centraal. Hij maakt bronzen portretten waarbij hij inzoomt op die ene mens voor hem. Zo maakte hij bustes van o.a. Henk van Ulsen, Ben Bot, Willem Barnard, Willem Aantjes, Pater van Kilsdonk en Jacob Six. Daarnaast maakt hij een beeldenserie waar steeds de lichaamsuitdrukking vertelt wat er in de mens aan drift, verlangen en spiritualiteit leeft.

LET OP:
U dient zich aan te melden via ons theemetthemaoosterbeek@gmail.com. U krijgt altijd bericht. Wij volgen de coronaregels van de plaatsen waar we verblijven.
Voor thee en koffie bent u welkom vanaf een half uur voor aanvangstijd.
Wij vragen een vrijwillige bijdrage om uit de kosten te komen.

Beeldende kunst
Lezing
Wanneer
zo 27 feb. — 16:00 tot 17:30
Prijs
vrijwillige bijdrage
Waar
Door
Activiteiten in de kerken in Oosterbeek