An evening with OG3NE LIVE!
An evening with OG3NE LIVE!

OG3NE schrijft in 2014 geschiedenis door als eerste groep ter wereld ‘The Voice’ te winnen. Sinds hun deelname aan de razend populaire show schrijven de muzikale zussen hit na hit op hun naam.
Bij het programma ‘Beste Zangers’ laat OG3NE Nederland opnieuw versteld staan van hun kwaliteiten en betekend dat hun echte grote doorbraak.

In dezelfde periode wordt OG3NE benaderd om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. Dit avontuur pakken de zussen met beide handen aan en in het voorjaar van 2017 vertegenwoordigt OG3NE Nederland het Eurovisie Songfestival in Kiev, Oekraïne, met het zeer persoonlijke en harmonieuze ‘Lights And Shadows’. Het nummer staat Lisa, Amy en Shelley na aan het hart, aangezien zij door de ziekte van hun moeder Isolde in een vergelijkbare situatie zaten. OG3NE komt glansrijk door de halve finale van het Eurovisie Songfestival en bereikt uiteindelijk een 11e positie tijdens de Grand Final. De vakjury waardeert het optreden met een 5e plaats. Ook internationaal zet OG3NE zich op de kaart en ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke stemgeluid. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival. Voor hun 1e album ‘We Got This’ ontvingen zij in juli 2017 een Golden Award.

Met hun band komen de zussen naar Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth om een geweldig avondvullend programma neer te zetten! Met het voorprogramma van Ramon Boekel en DJ Dolphin weten we nu al dat dit een fantastisch muzikale avond zal gaan worden! Wees er snel bij want we verkoop gaat nu al hard!

Dans
Muziek
Wanneer
za 16 jun. t/m zo 17 jun. | 20:30 - 01:00 uur Tickets
Waar
Door
Fletcher Hotel
Gerelateerde agenda items