Expositie 'Celebritys' van Joke Hak
Bob, oude Bekende

Vanaf 3 april tot en met 24 mei zijn in de expositieruimte van Kreek portretten te zien van Joke Hak en in de vitrinekasten van de winkelruimte in Kreek keramiek van dezelfde kunstenaar. Dinsdag 3 april wordt tijdens de Kunstkoepelavond de expositie geopend.

Joke Hak is opgegroeid met drie schilderende broers en vader Cor Hak, die kunstschilder en beeldhouwer was. Hij hoorde bij de Haarlemse School en was een leerling van Kees Verwey. Joke heeft haar opleiding tekenen/handvaardigheid genoten aan de 'Witte Leli’ in Amsterdam.

Zij maakt veelal portretten in olieverf, acryl of gouache op papier van beroemde mensen aan de hand van foto’s en heeft zo altijd een onderwerp en model bij de hand. De portretten zijn ontdaan van glamour en kijken verwachtingsvol, soms kwetsbaar de wereld in.

Inspiratiebronnen hiervoor zijn foto’s uit muziek- en filmbladen.

Daarnaast maakt Joke Hak hele fijne en levendige beeldjes in keramiek. Voor de beeldjes gebruikt zij ook wel foto’s, maar niet altijd. Vaak heeft ze zin om een beeld te maken en begint ze gewoon maar zonder te weten wat het wordt.

Beeldende kunst
Expositie
Wanneer
t/m do 24 mei | 13:00 - 17:00 uur

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag: van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdagavond: van 20:00 tot 1:00 uur
Daarnaast is Kreek te bezoeken tijdens diverse activiteiten. Bekijk de agenda op de website. Kom gezellig een keer langs voor een drankje, een praatje of om de expositie te bekijken!

Waar
Cultuur- & Ontmoetingscentrum Kreek
Weverstraat 24
6862 DP
Oosterbeek
Bekijk op de kaart

Sfeervol centrum gelegen in het centrum van Oosterbeek. Parkeren dichtbij is meestal mogelijk. Bushaltes zijn dichtbij (halte Weverstraat)

Door
Cultuur- & Ontmoetingscentrum Kreek
Gerelateerde agenda items