Kerst en Wild Fair
Witte Wieven

Op 9 december 2018 organiseert Lionsclub Renkum Airborne voor de zevende keer de sfeervolle
Kerst- & Wild Fair op het Kasteel Doorwerth in Doorwerth. De Kerst & Wild Fair is een fundraisingsactiviteit waarmee elk jaar een ander goed doel wordt ondersteund.

De goede doelen
Dit jaar gaan wij geld inzamelen voor twee goede doelen.
De Stichting Veluwse Wens Ambulance verzorgt voor mensen in een (pre)terminaal stadium of die door een ernstige chronische ziekte bedlegerig zijn, het vervoer tijdens een onvergetelijk dagje uit. www.veluwsewensambulance.nl
Een tovertafel voor het Huis van Renkum. Het Huis van Renkum is een plek waar inwoners samen met vrijwilligers en beroepskrachten actief bijdragen aan persoonlijk welbevinden, onderlinge betrokkenheid en een leefbare buurt. www.huisvanrenkum.nl

Bezoekers aan deze sfeervolle kerst- en wildfair gaan genieten van hoogwaardige exposanten op het gebied van lifestyle en food, die hen zullen inspireren en verwennen met culinaire lekkernijen, wijnen, mode, sieraden, kunst, wonen en meer. Daarnaast worden jong en oud met bijzondere optredens verrast.

Entreeprijzen aan de kassa: volwassenen €7,50 , kinderen tussen 13 en 16: € 2,-, kinderen tot 12 jaar: gratis
Entreeprijzen voorverkoop: volwassenen € 5,- kinderen tussen 13 en 16 jaar € 2,-

Kerst & Wild Fair 9 december 11.00-17.00u Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2 Doorwerth.

Informatie en kaartverkoop via www.kerst-wildfair.nl

Workshop
Wanneer
zo 9 dec. — 11:00 tot 17:00 Tickets

Kasteel Doorwerth is jaarrond te bezoeken. Het kasteel is van dinsdag tot en met zondag van 11.00 - 17.00 uur te bezoeken. Gesloten: Koningsdag, 1ste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Waar
Door
Kasteel Doorwerth
Gerelateerde agenda items