Lunchbijeenkomst - Enis Odaci over islam en vrijheid
Afbeelding Enis Odaci

In het publieke debat is het beeld ontstaan dat de islam weinig met geloofsvrijheid op heeft. Om de eenzijdige beeldvorming over de islam te doorbreken heeft Enis Odaci de stichting Humanislam opgericht, een denktank voor islamitisch humanisme. Samen met dominee Herman Koetsveld trekt hij het land door om het interreligieuze debat te bevorderen. Hij stelde de interviewbundel De zeven zuilen samen en schrijft een column in het maandblad Volzin. Op 28 september komt hij met ons zijn gedachten delen over vrijheid van geloof in de islam.

Een gezonde driegangenlunch in de consistorie (de grote vergaderzaal) van de kerk, in combinatie met stof tot gesprek en nadenken in de vorm van een inleiding: dat is de succesformule van onze lunchbijeenkomsten.

Remonstrantse Kerk, Wilhelminastraat 10 te Oosterbeek.
U dient zich vooraf aan te melden, uiterlijk woensdag 26 september bij Gerda Versteegen (zie hieronder). Kosten : € 10,- p.p. inclusief lunch voor leden en vrienden, voor anderen € 12,50. Aanmelden bij voorkeur per e-mail: gverstee@xs4all.nl, of telefonisch: 026-3336114.

Lezing
Wanneer
vr 28 sep. — 12:00 tot 13:30
Waar
Door
Activiteiten in de kerken in Oosterbeek
Gerelateerde agenda items