Lunchbijeenkomst - Wytske Dijkstra over de IARF
Afbeelding Wytske Dijkstra

De International Association for Religious Freedom (IARF) is voortgekomen uit het Internationaal Verbond voor Vrijzinnig Christendom en Godsdienstvrijheid, dat mede door remonstranten is opgericht. Later speelde de Leidse remonstrantse hoogleraar L.J. van Holk een belangrijke rol in de IARF. Hij nam namens de IARF als waarnemer in Rome deel aan het Tweede Vaticaans Concilie. De remonstrantse predikante Wytske Dijkstra was van 2014 tot 2018 voorzitter van de IARF. Zij komt op 30 november in Oosterbeek vertellen over deze organisatie, die zich wereldwijd sterk maakt voor de vrijheid van godsdienst en levensovertuiging.

Een gezonde driegangenlunch in de consistorie (de grote vergaderzaal) van de kerk, in combinatie met stof tot gesprek en nadenken in de vorm van een inleiding: dat is de succesformule van onze lunchbijeenkomsten.

U dient zich vooraf aan te melden, uiterlijk woensdag 28 oktober bij Gerda Versteegen (zie hieronder). Kosten : € 10,- p.p. inclusief lunch voor leden en vrienden, voor anderen € 12,50. Aanmelden bij voorkeur per e-mail: gverstee@xs4all.nl, of telefonisch: 026-3336114.

Lezing
Wanneer
vr 30 nov. — 20:00 tot 22:00
Waar
Door
Activiteiten in de kerken in Oosterbeek
Gerelateerde agenda items