Lunchkring met schrijfster Miriam Guensberg
Miriam Guensberg

Van de Oosterbeekse schrijfster Miriam Guensberg, die al eerder bij ons te gast was, verschijnt dit voorjaar een nieuwe roman, 'Vrachtbrief'. Deze roman sluit in sfeer en thematiek aan bij haar vorige romans 'Poolse tranen' en 'Ooit'.
Het boek vertelt over een oldtimerverzamelaar met een bewogen levensgeschiedenis. Hij was als Poolse soldaat betrokken bij de bevrijding van Nederland en werkte in geheime dienst voor het Vaticaan. Hij had ook vele geliefden. Aan het eind van zijn leven spoort hij zijn onwettige nazaten op en schenkt elk een oldtimer, met een bewogen verhaal erbij. Op 14 juni komt Miriam Guensberg tijdens de lunchbijeenkomst voorlezen uit haar roman en gaat ze met ds. Peter Nissen in gesprek over het boek. Aanmelden uiterlijk woensdag 12 juni.

Een gezonde driegangenlunch in de grote consistorie achter de kerk, in combinatie met een inleiding die stof tot nadenken geeft: dat is de formule van de lunchbijeenkomsten. Kosten : € 10,- p.p. inclusief lunch voor leden en vrienden, voor anderen € 12,50. De lunches beginnen om 12 uur en duren in de regel tot 13.30 uur. U dient zich vooraf aan te melden, uiterlijk de woensdag vóór de bijeenkomst, bij Gerda Versteegen. Liefst per e-mail: gverstee@xs4all.nl, of telefonisch: 026-3336114.

Lezing
Literatuur
Wanneer
vr 14 jun. — 12:00 tot 13:30
Waar
Door
Activiteiten in de kerken in Oosterbeek
Gerelateerde agenda items