Nieuwe zondagen, gezellige middag in villa Hartenstein
nieuwe zondagen

6 MEI 2018
SPREKER: MIRANDA VAN KRALINGEN
Lezing en masterclass aan een van haar talenten De Nederlandse sopraan Miranda van Kralingen slaagde cum laude voor haar eindexamen aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Nadat zij een masterclass volgde bij Elisabeth Schwartzkopf in het Amsterdamse Concertgebouw beleefde haar carrière een grootse vlucht. Een succesvolle internationale Opera en Concert carrière volgde. Haar brede concertrepertoire omvat werken van Monteverdi t/m Messiaen. Ook geeft Van Kralingen diverse workshops en masterclasses. Tijdens Nieuwe Zondagen geeft Van Kralingen een kleine masterclass aan een van haar jonge talenten om daarna te vertellen over haar leven als zangeres en docent.

Programma middagen
Nieuwe Zondagen biedt een fijne ontmoetingsplek voor senioren in de historische zaal van het museum. Bijna iedere eerste zondag van de maand (in april de tweede zondag) kunt u een gezellige en interactieve middag bijwonen.

14:00 – 14:30 uur iedereen neemt gezellig plaats aan een tafeltje met koffie of thee en iets lekkers
14:30 – 15:30 uur lezing of workshop
15:30 – 16:30 uur napraten met hapje en drankje

Aanmelden
Aanmelden wordt sterk aanbevolen i.v.m. beperkt aantal plaatsen. Dit kan via aanmelding@airbornemuseum.nl o.v.v. naam, adres en telefoonnummer/e-mailadres of bel (085) 48 57 814.
De prijs bedraagt € 6,00 voor het hele programma (inclusief lezing, drankjes en hapjes).
De Nieuwe Zondagen vinden plaats in het Airborne Museum, Utrechtseweg 232, 6862 AZ Oosterbeek.

Lezing
Wanneer
zo 6 mei — 14:00 tot 16:30
Waar

Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur

Door
Airborne Museum Hartenstein
Gerelateerde agenda items