Ontmoet je interne fan, door Emma Voerman
Emma Voerman in de Concertzaal Oosterbeek

Zoals je een interne criticus hebt, heb je ook een interne fan.
In de lezing van Emma Voerman vertelt zij waar je de interne fan kunt vinden en zij neemt je mee naar die plaats. Het zit op de plek die jij zo subtiel vermijdt.

Een jaar geleden ging Emma Voerman voor het eerst naar buiten in een jurk. Mensen vonden haar dapper. Maar dat was haar glanzende moed. De mensen wisten niets van de eenzame moed die daar aan vooraf ging. Emma Voerman was niet bang hoe anderen haar zouden zien. Haar grootste overwinning was zichzelf zien in een jurk. Emma Voerman zegt "Dat moet het ook voor jou zijn.” “Jezelf in de spiegel bekijken is het dapperste wat je kunt doen, want er zijn veel dingen die je weggestopt hebt en niet voor niets.”
Emma Voerman zegt ook dat jouw binnenwereld altijd al te groot was voor de “echte wereld”. “Veel van jou mocht er niet zijn.”

Tijdens de lezing gaat Emma Voerman ze opzoeken met jou. Emma vertelt verhalen die je raken. Zij laat het publiek vertellen, en samen ontdekken hoe mooi we zijn. Emma laat je naar buiten gaan met de stem van je interne fan in je oor.

Emma Voerman, Ontmoet je Interne Fan
donder 15 november 2018 Concertzaal Oosterbeek

Entreekaarten/Tickets,

Lezing
Wanneer
do 15 nov. — 20:00 tot 22:30 Tickets
Waar
Door
EventTheater Concertzaal Oosterbeek
Gerelateerde agenda items