Schrijfatelier
poster

Als je maar lang genoeg zoekt, zijn er altijd wel woorden te vinden.
Maak het mee in het schrijfatelier!
Elke eerste dinsdag van de maand.
Kosten: 3 euro
Aanvang: 11:00 uur; de deur is open om 10:30 uur
Einde: 13:00 uur
Opgave: niet nodig
Meer informatie: info@kreekoosterbeek.nl

In het schrijfatelier draait het om het maken van zeer korte teksten. Dit gebeurt aan de hand van bestaande woordkunst, zoals bijv. de Japanse haiku. Er wordt gewerkt op basis van een thema dat iedere acht weken verandert. Deelnemers kunnen bestaand werk meenemen dat hen inspireert. Hierbij kan ook beeldende kunst of muziek een rol spelen. Laptops, tablets e.d. alleen bij de voorbereiding gebruiken, dus niet tijdens de workshop. We werken met pen en papier.
Ontmoeting en plezier staan centraal. Hoe meer leeftijd- en ervaringsverschillen, hoe beter. We gaan voor de grootst mogelijke uitdaging, zowel samen als individueel. Deelnemers kunnen tussentijds instromen of wegblijven en er is geen huiswerk in strikte zin.

Ernestine Scheer.

Literatuur
Wanneer
di 4 feb. — 11:00 tot 13:00
di 3 mrt. — 11:00 tot 13:00
di 7 apr. — 11:00 tot 13:00

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag: van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdagavond: van 20:00 tot 1:00 uur
Daarnaast is Kreek te bezoeken tijdens diverse activiteiten. Bekijk de agenda op de website. Kom gezellig een keer langs voor een drankje, een praatje of om de expositie te bekijken!

Prijs
3,00
Waar
Cultuur- & Ontmoetingscentrum Kreek
Weverstraat 24
6862 DP
Oosterbeek
Bekijk op de kaart

Sfeervol centrum gelegen in het centrum van Oosterbeek. Parkeren dichtbij is meestal mogelijk. Bushaltes zijn dichtbij (halte Weverstraat)

Door
Cultuur- & Ontmoetingscentrum Kreek