Vertelvoorstelling "Een nieuw begin"
Lente

Als de lente aanbreekt, loopt de natuur weer uit. Nieuw leven ontpopt zich, barst open. In de natuur, in onszelf. Wat in de wintertijd lag te waken, komt nu tevoorschijn, is vol van beloften maar kwetsbaar. Moet er eerst iets sterven wil er nieuw leven mogelijk zijn? In deze voorstelling komen verschillende verhalen aan bod waarin deze aspecten verwoord zijn. Over de mus en de zonnebloem, de Maïsmoeder, en hoe het licht in de wereld kwam. Deze, en andere verhalen worden verteld, met muzikale begeleiding van Jacqueline van Koolwijk op keyboard en diverse snaarinstrumenten (o.a. gitaar, swaramandala, nada tarangini).
Edgar Nollen en Jan Tijssen kennen elkaar van de Nationale Vertelschool waar zij een opleiding deden tot verhalen vertellen. Jacqueline van Koolwijk is musicus en muziektherapeute, en werkt vanuit haar eigen bedrijf Vrije Klanken. Zij treden al enkele jaren samen succesvol op met het kerstvertelprogramma ‘Kerstverhalen wereldwijd’.

LET OP:
U dient zich aan te melden via ons theemetthemaoosterbeek@gmail.com. U krijgt altijd bericht. Wij volgen de coronaregels van de plaatsen waar we verblijven.
Voor thee en koffie bent u welkom vanaf een half uur voor aanvangstijd.
Wij vragen een vrijwillige bijdrage om uit de kosten te komen.

Muziek
Theater
Wanneer
zo 27 mrt. — 16:00 tot 17:30
Waar
Door
Activiteiten in de kerken in Oosterbeek