Workshopreeks Grip op je digitale leven
Grip op je digitale leven

Workshopreeks voor iedereen die zijn of haar opeenhoping van digitale gegevens wil verkleinen. Word je bewust van de digitale sporen die je op internet achterlaat en zet praktische stappen die bijdragen aan het voorkomen van een ongewenste dataverzameling. Het resultaat: een nieuwe digitale persoonlijkheid!

Alle data die op onze mobiele apparaten, diensten en accounts staan, worden verzameld, geanalyseerd, gedeeld en verkocht. En na een tijdje komen uit al die data individuele patronen tevoorschijn. Iedereen die deze gegevens verzamelt en gebruikt, kent zo onze gewoontes, onze vrienden, wat we leuk vinden. En… onze geheimen.

Iedereen heeft een reden om zich zorgen te maken over zijn of haar opeenhoping van gegevens. Weet jij welke persoonlijke gegevens van jou op het internet zwerven? En wat bedrijven doen met jouw gegevens? Kies jij kritisch en bewust welke gegevens je met anderen deelt en welke niet? Weet jij wat je kunt doen om je digitale voetafdruk te verkleinen?

Voor de meesten van ons is het antwoord op deze vragen ‘nee’. Daarom biedt de Bibliotheek Veluwezoom een nieuwe workshopreeks aan: Grip op je digitale leven. In drie bijeenkomsten word je je bewust van de digitale sporen die je achterlaat en zet je praktische stappen die bijdragen aan het voorkomen van een ongewenste dataverzameling. Het resultaat: een nieuwe digitale persoonlijkheid en minder ongemakkelijke consequenties op de langere termijn.

Workshop
Wanneer
do 24 mrt. — 19:30 tot 21:00 Aanmelden
Prijs
niet-leden
30,00
plusabonnementhouders
Gratis
Waar
de Bibliotheek Oosterbeek / De Klipper
Generaal Urquhartlaan 1
6861GE
Oosterbeek
Bekijk op de kaart
Door
de Bibliotheek Veluwezoom
Gerelateerde agenda items